Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage i Golden Sands for kun 2.449,-


15 dage i Golden Sands for kun 2.449,- pr. person. inkl. fly og flot 3-stjernet hotel med pool

Skal din ferie stå på afslappende dage ved stranden og hyggelige aftener i byen, så er Golden Sands et godt bud. Her finder du alt til den perfekte badeferie. Stranden i Golden Sands strækker sig 4 kilometer langs kysten og er kendt som værende Sortehavskysten – ja, måske Europas flotteste badestrand. Stranden er dækket af fint, lyst sand som er perfekt til at bygge sandslotte af. Her kan lejes solsenge og parasoller, og da her kun bliver langsom dybt, er stranden særdeles velegnet til børnefamilier.

Se tilbud med afgang 3/6Prisoversigt og links

 

København: 3. – 17. jun 2019 (14 nætter)
2 personer2.449,-

 


Hotel

Erma er et hyggeligt hotel med en god beliggenhed ved strandpromenaden. Hotellet består af to bygninger og har to pools samt en solterrasse på taget. På terrassen er der en bar med fin udsigt over Golden Sands. Hotellet har desuden flere barer og en a la carte-restaurant


Transport

Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen.

Ønsker du at være mere fleksibel er en lejebil et godt alternativ. Den kan bestilles her


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes for 200,-

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365