Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Alanya i sommerferien for kun 2.049,-


8 dage i Alanya i sommerferien for kun 2.049,- pr. person inkl. fly og 3-stjernet hotel tæt på stranden.

Alanya er et paradis med mulighed for afslapning og livsnydelse samt et hav af aktiviteter. Her finder man den perfekte kombination af storbyliv, ferieliv på stranden og dejlige oplevelser. Drag fordel af den lave tyrkiske lira og få en få en vidunderlig og billig ferie!

 

SE TILBUDdet med afrejse den 27.6 HER:

 


 


Prisoversigt og links

 

København: 27. jun – 4. jul 19 (7 nætter)
Pris2.049,-

 


Hotel


Belle-Ocean Apart Hotel” er et lille og hyggeligt 3-stjernet lejlighedshotel med en god beliggenhed i Alanya, tæt på Kleopatrastranden. Hotellet har bl.a. et lille poolområde samt restaurant og bar. Morgenmad kan tilkøbes for 230,-Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

Spies tilbyder transfer for 220,- pr. person

Vil I hellere leje en bil kan den bestilles her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365