Vi finder de bedste rejsetilbud

7 dage på Costa Dorada for kun 1.295,-


7 dage på Costa Dorada for kun 1.295,- inkl. direkte fly og 3-stjernet lejlighedshotel med pool og beliggenhed tæt på stranden!

Costa Dorada byder på skønne langstrakte strande og masser af muligheder for at spille golf og cykle. I nærheden ligger en af Europas største og bedste forlystelsesparker, Port Aventura og vandlandet Caribe Aquatic Park! Her vil hele familien trives.

Se tilbud til Costa Dorada 27.april her:Prisoversigt og links

 

København: 27. apr – 03. maj 
Pris1.295,-

 


Hotel

 

Apartamentos Cye Salou er et godt valg, hvis du ønsker dejlig feriestemning til en rimelig pris. Her har du fantastiske forudsætninger for en ferie fyldt med minder. Hvis du vil bo tæt på stranden, så er Apartamentos Cye Salou et oplagt valg. Den skønne sandstrand ligger blot 300 meter fra hotellet.Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

Transfer indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen.

Lej evt. en bil. Den kan bestilles her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365