Vi finder de bedste rejsetilbud

2 uger i Mui Ne i Vietnam for kun 3.570,-


2 uger i Mui Ne i Vietnam for kun 3.570,- inklusiv fly og dejligt hotel med morgenmad og beliggenhed tæt på stranden.

Mui Ne en fantastisk dejlig badeby ikke langt fra Ho Chi Minh City med gode muligheder for surfing og golf. Her må I ikke snyde jer selv for en udflugt til de storslåede hvide og røde sandbanker. Et utroligt smukt syn og en uforglemmelig naturoplevelse.

Brug også et par dage i Ho Chi Minh City, der er Vietnams største by og byder på mange spændende oplevelser. Byen summer af liv og byder på utallige butikker og seværdigheder.

SE TILBUD PÅ FLY OG HOTEL HER:

 


Læs mere om kortet her.


Priser & links

København: 2. – 16. apr 2019 (13 nætter)
HOTEL602,-
FLY2.968,-
I ALT3.570,-Pris pr. person ved 2 personer

Bemærk: Flyet lander i Vietnam den 3. april 2019.


Hotel

 

The Happy Ride tilbyder morgenmad og skøn beliggenhed tæt på stranden. Hotellet får flotte anmeldelser af gæsterne. For at opnå den bedst mulige pris har vi anvendt en rabatkode. Brug koden AFFGENDKQ4D18 når I reserverer på hotels.com.

Se mere til hotellet her:Fly

 

Vi har på prissammenligningssiden travelmarket.dk fundet billige fly til Vietnam i april.

Fra København den 2. – 16. apr 2019

Bemærk: Flyet lander i Vietnam den 3. april 2019.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente 3 tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Hotellet tilbyder lufthavnstransport. Kontakt hotellet direkte herom.

Det er let og billigt at komme rundt i Vietnam. Transport mellem byerne arrangeres nemmest og billigst i på stedet. De fleste hoteller er behjælpelige med information og billetter til bus og tog. Bestil gerne billetterne et par dage i forvejen.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365