Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage i Parga i Grækenland for kun 2.149,-


15 dage i Parga i Grækenland for kun 2.149,- per person inkl. direkte fly og godt hotel.

Pargas perfekte beliggenhed ved vandet og det varierede kystlandskab med småøer og bugter skaber optimale rammer for en dejlig ferie. Parga tilbyder fine strande, skønt badevand og græsk hverdagsliv på hvert et gadehjørne. Samtidig får du en fornemmelse af byliv, hvor du kan slentre rundt i små, snørklede gader og slappe af på den lille hyggelige havn.

Se tilbud til Parga 10. juni her:Prisoversigt og links

 

København: 10. – 24. juni 19 (14 nætter)
Pris2.149,-

 


Hotel

Della er et lille og enkelt hotel med både værelser og lejligheder. Her bor du naturskønt, omkranset af olivenlunde i udkanten af Parga. En fin, kuperet gangsti fører ind til centrum. Hotellet har en frodig have, og værtsfamilien, der også bor på hotellet, sørger godt for gæsterne.Fly

 

Fra København har vi på prissammenligningssiden travelmarket.dk fundet tilbud til Parga:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

Der kører transfer fra lufthavnen til hotellet.

Lej evt. en bil. Den kan bestilles her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365