Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge i Dubrovnik for kun 1.737,-


1 uge i Dubrovnik for kun 1.737,- per person inkl. direkte fly og godt 3-stjernet hotel med fremragende udsigt!

Dubrovnik er Kroatiens mest populære ferieby. Den imponerende og meget velbevarede bymur omkranser hele den gamle bydel, og herfra har du en fantastisk udsigt over byen. Nogle af de smukkeste byområder i hitserien Game of Thrones er filmet i den gamle havn i Dubrovnik.
Tæt på Dubrovnik finder du den ene idylliske bugt efter den anden med dejlige badestrande. Der er en bystrand i Dubrovnik, og du kan nemt sejle ud til øer med de lækreste strande, hvor mange er lavvandede og børnevenlige. Dubrovnik er vitterligt en perle.

Se tilbud på Fly og hotel her:

 

Foretrækker I en pakkerejse kan I finde tilbud til Dubrovnik her:Priser & links

 

København: 14. – 21. maj 2019 (7 nætter)
HOTEL831,-
FLY906,-
I ALT1.737,-Pris pr. person ved 2 personer

Hotel

Guesthouse Moretic er et godt 3-stjernet hotel med god beliggenhed og fremragende udsigt. Hotellet tilbyder bl.a. parkering og transport til lufthavnen.

For at få den bedste pris på hotellet har vi anvendt en rabatkode. Brug kodenAFFGENDKQ4D18 når I reserverer på hotels.comFly

 

Fra København med direkte fly er prisen 906,- med rejsedatoerne 14. – 21. maj 2019


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Eller indhent en forskring hos Europas største rejseforsikringsselskab her


Transport

 

Lej evt. en bil. Den kan bestilles her.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365