Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge i Albufeira for kun 1.581,-

 

1 uge i Albufeira for kun 1.581,- per person inkl. fly og 3-stjernet hotel med morgenmad og pool.

Algarvekysten i Portugal er et paradis for alle, som elsker sol og strand. Her er der mulighed for at slappe af i solen og nyde de mange lækre hvide sandstrande, der er blandt Europas bedste. Besøg også kystens charmerende små byer, hvor der venter fremragende smagsoplevelser hos de mange hyggelige restauranter.

 

Se tilbud her med afrejse 3/4

 

 Prisoversigt og links

 

København: 3. – 10. apr 2019
Pris1.581,-

 


Hotel

Villa Channa Hotel består af 18 værelser beliggende i et traditionelt hvidkalket hus med røde tegl på taget. Værelserne lyst og enkelt møbleret, og de har alle en balkon eller terrasse. Hotellet har en swimmingpool, som er omkranset af solsenge – perfekt til en afslappende dag i solen. Foretrækker du at tilbringe dagen ved stranden, kan São Rafael-stranden nås på ca. 10 minutter til fods. Du kan også bruge dagen på at udforske den gamle bydel i Albufeira. Gå en tur i de hyggelige indkøbsgader, eller sæt dig på en af caféerne og oplev byens dejlige atmosfære.FLY

 

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk har vi fundet tilbud til Albufeira:


Transport

Transfer fra lufthavnen til hotellet er inkluderet i prisen.

Ønsker I at leje en bil kan I gøre det her.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365