Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage på Kreta for kun 1.749,-


15 dage på Kreta for kun 1.749,- pr. person inkl. fly og hotel!

Oplev det uspolerede og smukke Kreta, som på grund af sit unikke klima byder på både eksotiske palmer og bjerge med sne på toppen. Du kan dase på en af Kretas fantastiske strande, besøge den berømte Samariá kløft, dyppe tæerne i vandet på Den Lyserøde Strand eller gå på opdagelse i imponerende ruiner og storslået natur.

 

SE TILBUD på rejsen HER:

2. – 16. maj 19

23. maj – 6. jun 19

 


Prisoversigt og links

 

København: 2. – 16. maj 2019 (14 nætter)
Pris1.749,-

 

København: 23. maj – 6. jun 2019 (14 nætter)
Pris1.749,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i Elina Apartments, der er et lille og enkelt lejlighedshotel i udkanten af Hersonissos på Kreta. Her bor du i hyggelige lejligheder med balkon. Elina har et lille poolområde og ligger i kort gåafstand til stranden.

SE TILBUD på rejsen HER:

2. – 16. maj 19

23. maj – 6. jun 19

 FLY

 

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk har vi fundet billige rejser til Kreta:


Transport

Transfer kan tilkøbes for 190,- pr. person hos Spies.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365