Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i New York på business class for kun 5.854,-


8 dage i New York med business class fly for kun 5.854,- per person! – Inkl. business class fly og 3-stjernet hotel med god beliggenhed på Manhattan!

Har du drømt om at prøve at flyve på business class, så har du muligheden for en fantastisk billig tur til byen der aldrig sover. Flyvningen opereres af Etihad til og fra Beograd til New York. Besøg de mange storslåede seværdigheder, tag på shoppingtur, se et Broadway show eller oplev et af byens sportshold i Madison Square Garden. Oplevelserne står i kø i New York og byen rummer utallige muligheder.

SE TILBUD PÅ FLY OG HOTEL HER:

 

Opdatering: Prisen er ikke længere tilgængelig.

Bemærk: Der er mange datoer at vælge imellem i januar til marts! – Da der ved flyvningen kan være tale om en fejl fra flyselskabets side anbefaler vi, at man betaler de 100 kr. mere det koster at bestille værelset med afbestilling. På den måde undgår du ubehagelige overraskelser, hvis flyselskabet skulle annullere din booking.Priser & links

 

København: 2. – 9. feb 2019 (7 nætter)
HOTEL2.335,-
FLY3.419,-
I ALT5.854,-Pris pr. person ved 2 personer

 

Bemærk: Trivago viser priserne pr. nat. Der er taget højde for dette i ovenstående prisoversigt, men prisen kan ændre sig begge veje efter at rejsen er lagt op på hjemmesiden.


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede “The Chelsea Inn Hotel”, der bedømmes godt af dets tidligere gæster. (7.2 / 10 på hotels.com) – Det roses især for den storartede beliggenhed.

Hotellet består af 44 værelser og byder bl.a. på daglig rengøring, aircondition og gratis wifi. Der et hotelgebyr på 11,48 dollar pr. nat som skal betales på hotellet og dette er medregnet i prisen.

Der er både værelser med privat badeværelse og med delt badeværelse. Vi har taget udgangspunkt i et værelse med privat badeværelse. Et værelse med delt badeværelse koster 593,- (297,- pr. person mindre)

 

Vi har anvendt rabatkoden AFFGENDKQ4D18 på hotels.com for at opnå den bedste pris!

Der findes mange andre hoteller- også billigere end det af os foreslåede. Se listen igennem her: Vis alternative hotellerFly

 

Fra København har vi på prissammenligningssiden travelmarket fundet billige billetter til New York 12. – 18. feb 2019

Der er mange afgange at vælge imellem i januar-marts, med afrejse lørdag til lørdag!


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Rejs aldrig til USA uden en rejseforsikring!


Transport

 

Transport fra lufthavnen koster ca. 200,- t/r med shuttlebus. Alternativt kan der tages en taxa eller evt. lejes en bil. Den kan bestilles her


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365