Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Belek med all-inclusive for kun 1.497,-


8 dage i Belek for kun 1.497,- pr. person inkl. fly og flot 5-stjernet hotel med all-inclusive.

Belek er et lille og eksklusivt ferieområde på Tyrkiets sydkyst. Byen er kendt for sine fantastiske golfbaner og lange sandstrande, hvor sjældne havskildpadder kommer for at lægge deres æg. Belek ligger kun 40 km fra Antalya, hvor I kan opleve det “rigtige” Tyrkiet med smalle stræder, middelalderlige bygninger, myldrende markedspladser og orientalske dufte.Hotel

Innvista Hotels Belek er et flot 5-stjernet hotel med all-inclusive. Se mere til hotellet her:Transport

Ønsker I at leje en bil kan I gøre det her.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365