Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uges skiferie i Saalbach i Østrig for kun 4.790,-


1 uges skiferie i Saalbach i Østrig for kun 4.790,- pr. person inkl. fly, 4-stjernet hotel med god beliggenhed, transfer til lufthavnen og liftkort!

Saalbach er en af danskernes favoritter, når der drømmes om skirejser til Østrig – og det er bestemt ikke uden grund!  Byens dejlige atmosfære og fantastiske afterski er blot nogle af grundene til, at valget år efter år falder på Saalbach, når der skal vælges destination til årets skiferie. Byens centrum dannes af en hyggelig gågade med restauranter, barer og butikker og ikke langt der fra ligger den nærmeste lift.


 

 


Prisoversigt og links

 

København: 23. – 30. mar 2019 
Pris4.790,-

 


Hotel

Landhaus Andrea er et populært 4-stjernet hotel med sauna og super god beliggenhed. Se mere til hotellet her:FLY

 

Fra København:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365