Vi finder de bedste rejsetilbud

2 uger i Da Nang i Vietnam for kun 3.921,-


2 uger i Da Nang i Vietnam for kun 3.921,- inklusiv fly og godt 3-stjernet hotel med god beliggenhed.

Området omkring Da Nang er som skabt til en dejlig ferie. Her får I dejlige strande, smuk natur og mange kulturelle tilbud. Besøg også Hue nord for Da Nang, hvor man mærker historiens vingesus når I træder ind i den imponerende kongeby, som er opført med bymure og voldgrave. Syd for Da Nang finder I bl.a. Hoi An, der af mange bliver  betragtet som Vietnams hyggeligste by. Her oplever I autentisk vietnamesisk kultur, og byen er med god grund optaget på Unescos verdensarvsliste.

 

SE TILBUD PÅ FLY OG HOTEL HER:

 


 


Priser & links

København: 8. – 22. marts 2019 
HOTEL458,-
FLY3.463,-
I ALT3.921,-Pris pr. person ved 2 personer

Bemærk: Flyet lander i Vietnam den 9. marts 2019.


Hotel

Gold Summer 2 er et 3-stjernet hotel med god beliggenhed i Da Nang. Hotellet bliver vurderet som “Fremragende” af gæsterne.

Se mere til hotellet her:Fly

 

Fra København har vi på prissammenligningssiden travelmarket fundet billige fly den 8. – 22. marts 2019

Bemærk: Flyet lander i Vietnam den 9. marts 2019.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente 3 tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Det er let og billigt at komme rundt i Vietnam. De fleste hoteller er behjælpelige med information og billetter til bus og tog.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365