Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Rhodos for kun 1.348,-


8 dage på Rhodos for kun 1.348,- pr. person inkl. fly og flot 3,5-stjernet hotel med pool og super beliggenhed tæt ved stranden!

Rhodos er den mest populære græske ferieø og med sin hyggelige stemning indbyder øen til ren nydelse og afslapning. Rhodos er en af de største græske øer og her finder I dejlige strande, små charmerende landsbyer, grønne bjerge og smukke kyststrækninger.

 


Prisoversigt og links

 

København: 28. apr – 5. maj 19 (7 nætter)
Pris1.348,-

 


Hotel

Hotel Sea Melody er et familievenligt hotel med rummelige lejligheder nær stranden. På Sea Melody bor du nær stranden, og i kort gåafstand til Ixia centrum. Den græske familie, der driver hotellet, er en af grundene til, at flere gæster vender tilbage, år efter år.FLY

 

Fra København har vi på prissammenligningssiden Travelmarket.dk  fundet billige rejser til Rhodos:


Transport

Ønsker I at leje en bil kan I gøre det her.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365