Vi finder de bedste rejsetilbud

14 dage på Phu Quoc i Vietnam for kun 4.685,-


14 dage på Phu Quoc i Vietnam for kun 4.685,- inklusiv fly og godt 3-stjernet hotel med morgenmad og super beliggenhed ved stranden.

Phu Quoc er et tropisk paradis, der er omkranset af klippeformationer og lange, fredfyldte sandstrande med turkisblåt hav og vajende palmer. På øen finder I også et tropisk skovområde med mange smukke vandfald og gode muligheder for vandreture.

 

SE TILBUD PÅ FLY OG HOTEL HER:

Foretrækker I en pakkerejse, kan I finde tilbud til Phu Quoc her:


Læs mere om kortet her.


Priser & links

København: 1. – 15. maj 2019 
HOTEL1.107,-
FLY3.578,-
I ALT4.685,-Pris pr. person ved 2 personer

Bemærk: Flyet lander i Vietnam den 2. maj 2019.


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede Ngoc Chau Quoc Hotel, der får gode anmeldelser af gæsterne og har en super beliggenhed tæt på stranden. Prisen er inkl. morgenmad.Fly

 

Fra København har vi på travelmarket fundet billige fly den 1. – 15. maj 2019

Bemærk: Flyet lander i Vietnam den 2. maj 2019.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente 3 tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Hotellet tilbyder lufthavnstransport. Kontakt hotellet direkte herom.

Det er let og billigt at komme rundt i Vietnam. Transport mellem byerne arrangeres nemmest og billigst i på stedet. De fleste hoteller er behjælpelige med information og billetter til bus og tog. Bestil gerne billetterne et par dage i forvejen.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

tr

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365