Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Tenerife for kun 946,-


8 dage på Tenerife for kun 946,- inkl. direkte fly og flot 3-stjernet hotel med pool.

Omkring 300 km fra Afrikas kyst ligger den største af de kanariske øer. Tenerife er en smuk, grøn kanarisk ø, der er som skabt til spændende oplevelser for både børn og voksne. Nyd både dejlige sandstrande, fantastiske restauranter og charmerende kanarisk byliv. Tenerife har et helt unikt klima, og tager du en tur rundt i bjerglandskabet, passerer du flere forskellige klimazoner på blot et par timer.

 

Bemærk: Brug rabatkoden “jp2018” for at opnå den billigste pris på rejsen.


Prisoversigt og links

 

København: 6. – 13. dec 2018 (7 nætter)
Pris946,-

Hotel

Hotel Globales Tamaimo Tropical, der ligger 500 meter fra centrum af den charmerede ferieby Los Gigantes, er bygget i traditionel spansk stil. Hotelbygninger er placeret rundt om en frodig gårdhave med et solrigt poolområde, hvor du finder flere pools, også børnepool, perfekt til afslapning og badning. En af hotellets pools er opvarmet i vintersæsonen til en temperatur mellem 15-22 grader.

 

 

Bemærk: Brug rabatkoden “jp2018” ved bestilling for at opnå den bedste pris.FLY

 

Fra København har vi på prissammenligningssiden travelmarket.dk  fundet et godt tilbud til Tenerife:

 

Bemærk: Brug rabatkoden “jp2018” ved bestilling.


Transport

Lufthavnstransport kan tilkøbes sammen med rejsen for 150,- pr. person.

Ønsker I at leje en bil kan I gøre det her.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365