Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage i Parga i Grækenland for kun 2.499,-


15 dage i Parga i Grækenland for kun 2.499,- per person inkl. direkte fly og godt 3-stjernet hotel.

Pargas perfekte beliggenhed ved vandet og det varierede kystlandskab med småøer og bugter skaber optimale rammer for en dejlig ferie. Parga tilbyder fine strande, skønt badevand og græsk hverdagsliv på hvert et gadehjørne. Samtidig får du en fornemmelse af byliv, hvor du kan slentre rundt i små, snørklede gader og slappe af på den lille hyggelige havn.

 Prisoversigt og links

 

København: 06. – 20. maj 19 (14 nætter)
Pris2.499,-

 


Hotel

Lenaki er et meget populært lejlighedshotel med en personlig og hyggelig atmosfære. Hotellet ligger fredeligt i landlige omgivelser og har et fint poolområde med udsigt over de omkringliggende olivenlunde. Fra Lenaki har du kort gåafstand til Valtos-stranden, og det tager en halv times tid at spadsere ind til restauranter og barer langs havnepromenadenFly

 

Fra København har vi på prissammenligningssiden travelmarket.dk fundet tilbud til Parga:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

Der kører transfer fra lufthavnen til hotellet.

Lej evt. en bil. Den kan bestilles her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365