Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage på Mallorca for kun 1.549,-


15 dage på Mallorca for kun 1.549,- pr. person inkl. fly og fantastisk 4,5-stjernet resort i et smukt og frodigt område ved en af Mallorcas bedste strande.

Forkæl jer selv med en luksusferie til Mallorca. Her er der noget for enhver smag, fra de helt stille til de meget livlige områder. Øen er et af Europas mest populære rejsemål, og her venter jer kilometerlange sandstrande, smaragdfarvede badebugter og skøn mad.

 Prisoversigt og links

 

Billund: 4.  – 18. maj 2019 (14 nætter)
Pris1.549,-

 


Hotel

Det 4,5 stjernede Family Garden-hotellet Viva Cala Mesquida Resort ligger i et smukt og frodigt område ved en af Mallorcas bedste strande. 

 FLY

 

Fra Billund har vi på prissammenligningssiden Travelmarket.dk fundet et super tilbud til Mallorca med 4,5-stjernet hotel:


mere information

Transfer kan tilkøbes for 210,- pr. person ved bestilling af rejsen. 14 kg bagage og 6 kg håndbagage er inkluderet i prisen.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365