Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage på Mallorca for kun 3.199,-


15 dage på Mallorca for kun 3.199,- pr. person inkl. fly og fantastisk 5-stjernet hotel, der byder på direkte pooladgang fra din suites terrasse og flot spaafdeling med motionsrum. 

Forkæl jer selv med en luksusferie til Mallorca. Her er der noget for enhver smag, fra de helt stille til de meget livlige områder. Øen er et af Europas mest populære rejsemål, og her venter jer kilometerlange sandstrande, smaragdfarvede badebugter og skøn mad.

 

Se tilbud på rejsen her
Fra BillundFra København

Bemærk: Vælg det 5-stjernede Zafiro Palace Palmanova i oversigten på travelmarket.dk.Prisoversigt og links

 

Billund: 23. apr – 7. maj 2019 (14 nætter)
Pris3.199,-

 

København: 26. apr – 10. maj 2019 (14 nætter)
Pris3.599,-

Hotel

Zafiro Palace Palmanova er et topmoderne hotel i den øvre del af Palma Nova. Hotellet har flere restauranter, et stort og indbydende poolområde og en luksuriøs spaafdeling med motionsrum. Her findes desuden en børneklub og en børnepool.  Vil du bo ekstra luksuriøst, kan du vælge en juniorsuite med tagterrasse, hvor der findes både jacuzzi og komfortable møbler. Du kan også vælge en juniorsuite eller lejlighed med direkte pooladgang fra terrassen. FLY

 

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk har vi fundet tilbud til Mallorca med 5-stjernet hotel:

Fra Billund:

 

Fra København:

 

 


Transport

Transfer kan tilkøbes ved bestilling af rejsen.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

 

 

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365