Vi finder de bedste rejsetilbud

30 rejser til under 3.000,-!


Sun Tours kampagne: 30 rejser til under 3.000,-!

Kampagnen kører fra den 12. – 16. november 2018 og priserne starter ved 2.398,- Tilbudene er med afrejse fra Aalborg, Billund og København og der er mange destinationer at vælge i mellem, som blandt andet favoritter som Gran Canaria, Tenerife, Fuerteventura, Lanzarote, Kreta, Rhodos og Alanya. Se mere her:


Rejser

Rejsetidspunktet er forskelligt fra rejse til rejse, men spænder fra  december 2018 til maj 2019.

Herunder ses et overblik over rejserne der kan vælges imellem:

 


Mere information

Sun Tours kører kampagnen fra den 12. – 16. november, men skriver at tilbuddene er afhængige af tilgængelighed. Da der umiddelbart er 16 forskellige destinationer/hoteller at vælge imellem, må de 30 forskellige rejser referere til at der er forskellige afrejselufthavne ved rejserne.


Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2020 Rejs365 

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk