Vi finder de bedste rejsetilbud

30 rejser til under 3.000,-!


Sun Tours kampagne: 30 rejser til under 3.000,-!

Kampagnen kører fra den 12. – 16. november 2018 og priserne starter ved 2.398,- Tilbudene er med afrejse fra Aalborg, Billund og København og der er mange destinationer at vælge i mellem, som blandt andet favoritter som Gran Canaria, Tenerife, Fuerteventura, Lanzarote, Kreta, Rhodos og Alanya. Se mere her:


Rejser

Rejsetidspunktet er forskelligt fra rejse til rejse, men spænder fra  december 2018 til maj 2019.

Herunder ses et overblik over rejserne der kan vælges imellem:

 


Mere information

Sun Tours kører kampagnen fra den 12. – 16. november, men skriver at tilbuddene er afhængige af tilgængelighed. Da der umiddelbart er 16 forskellige destinationer/hoteller at vælge imellem, må de 30 forskellige rejser referere til at der er forskellige afrejselufthavne ved rejserne.


Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365