Vi finder de bedste rejsetilbud

3 dage i Helsinki for kun 942,-


Fortryllende weekend i Helsinki for kun 942,- per person inkl. fly og godt lejlighedshotel.

Kom i ægte julestemning når Helsinki byder på juleindkøb til spotpriser og ægte julehygge med sne, skøjteløb, rensdyrgryde og selvfølgelig dampende varm sauna. Finlands hovedstad er tidligere blevet kåret som verdens bedste by at bo i. Oplev en moderne og tidløs by, der byder på finsk design i verdensklasse, smuk arkitektur, kulinariske oplevelser og spændende historiske seværdigheder.

Se tilbud på Fly og hotel her:

 Priser & links

 

København: 30. nov – 02. dec 2018. ( 2 nætter)
HOTEL433,-
FLY509,-
I ALT942,-Pris pr. person ved 2 personer

Hotel

Forenom Aparthotel Helsinki Herttoniemi er et godt lejlighedshotel med god beliggenhed i Helsinki. For at få den bedste pris på hotellet har vi anvendt en rabatkode.Brug koden AFFGENDKQ41118 når I reserverer på hotels.com

 


Fly

 

Fra København med direkte fly er prisen 509,- med rejsedatoerne 30. nov – 02. dec 2018.

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Eller indhent en forskring hos Europas største rejseforsikringsselskab her


Transport

 

Lej en bil og oplev Helsinkis herligheder på egen hånd. Den kan bestilles her


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365