Vi finder de bedste rejsetilbud

10 dage i Beijing for kun 3.378,-


10 dage i Beijing for kun 3.378,- per person inkl. fly og godt beliggende 3-stjernet hotel!

Kinas spændende hovedstad Beijing er en unik rejseoplevelse. Oplev de mange gamle kinesiske traditioner og kulturskatte på nærmeste hold. Besøg verdensberømte historiske seværdigheder som Den Kinesiske Mur, Den Forbudte By, Sommerpaladset og Den Himmelske Fredsplads.

Se tilbud på Fly og hotel her:


Priser & links

 

Billund: 3. – 13. dec 18 (9 nætter)
HOTEL727,-
FLY2.651,-
I ALT3.378,-Pris pr. person ved 2 personer

 

København: 3. – 13. dec 18 (9 nætter)
HOTEL727,-
FLY2.669,-
I ALT3.396,-Pris pr. person ved 2 personer

Hotel

Det 3-stjernede King’s Joy Hotel byder på central beliggenhed tæt på mange af Beijings seværdigheder og i gåafstand til gode shoppingmuligheder. Hotellet bliver godt bedømt af gæsterne. For at opnå den bedst mulige pris har vi anvendt en rabatkode. Brug koden AFFGENDKQ41118 når I reserverer på hotels.com



Fly

 

Fra Billund og København har vi på prissammenligningssiden Travelmarket.dk fundet billige billetter med en enkelt mellemlanding til Beijing.

Fra Billund:

Fra København:

Bemærk at flyene lander den 4. december i Beijing.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Eller indhent en forskring hos Europas største rejseforsikringsselskab her


Transport

 

Beijing har et veludviklet og effektivt transportsystem. Både tog, metro og taxi er billigt og forholdsvist enkelt at benytte.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365