Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Delhi for kun 2.290,-


8 dage i Delhi for kun 2.290,- pr. person inkl. fly og flot 3-stjernet hotel med rigtig god beliggenhed!

Delhi er Indiens fascinerende hovedstad. Byen byder på en unik smeltedigel af moderne livsstil og traditioner med rødder tusinder af år tilbage i tiden. I New Delhi finder I lange lige boulevarder og overdådige shoppingcentre, mens Old Delhis kaotiske labyrint af gamle gader bl.a. byder på hellige køer, ældgamle templer og kvinder i farvestrålende sarier. Tag også turen til det smukke mausoleum Taj Mahal, der er et af verdens syv vidundere.

 

Se tilbud på Fly og hotel her:


Priser & links

 

København: 3. – 11. mar 19 (7 nætter)
HOTEL458,-
FLY1.832,-
I ALT2.290,-Pris pr. person ved 2 personer

 


Hotel

Hotel Hari Piorko er et populært 3-stjernet hotel med god beliggenhed i Delhi. Hotellet får gode anmeldelser af gæsterne og tilbyder bl.a. lufthavnstransport. Klik ind på booking.com for billigste pris på hotellet. Se mere her:Fly

 

Fra København har vi på prissammenligningssiden Travelmarket.dk fundet billige billetter med en enkelt mellemlanding til Delhi.

Bemærk at flyet lander den 4. marts i Delhi. Der er også tilgængelige fly med kortere mellemlanding på hjemvejen.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Eller indhent en forskring hos Europas største rejseforsikringsselskab her


Transport

 

Hotellet tilbyder transport til og fra lufthavnen.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365