Vi finder de bedste rejsetilbud

Super billige direkte fly til Mauritius! Kun 1.598,- tur/retur!


Super billige direkte fly til Mauritius! Kun 1.598,- tur/retur!

Forkæl dig selv med en drømmerejse og tag turen til paradis! Mauritius er smukke sandstrande med turkist vand og storslået snorkling i smukt koralrev. Tilsæt gourmetmad, fantastisk service og mange aktiviteter for både store og små og du har ingredienserne til en uforglemmelig rejse.

Som Mark Twain skrev: “Jeg tror, at Gud først skabte Mauritius og derefter Himlen som en kopi deraf

 

Se tilbud på fly her
AFREJSE 22. NOVEMBERAFREJSE 6. DECEMBER

 

Bemærk: Da det er charterrejseflyvninger med forholdsvis kort tid til afgang kan priserne hurtigt skifte begge veje. Klik videre ind på TUI for at se den aktuelle pris. Oplever du at prisen steget, kan det godt betale sig at tjekke igen senere og se om den er faldet igen.Hotel

 

Mauritius har et stort udvalg af hoteller i alle prisklasser. Find det helt rigtige hotel til jer. F.eks. det 3-stjernede L’Oiseau de l’Océan.

 

Eller se en liste med alle hoteller: Vis alle hoteller – Husk at ændre datoerne til den 7. – 20. december, hvis I rejser i december.


Fly

 

Fra København har vi på prissammenligninssiden travelmarket fundet billige fly den 22. november til 7. december 2018.

 

og 6. – 20. december 2018.

Bemærk: Da det er en charterrejseflyvning med forholdsvis kort tid til afgang kan priserne hurtigt skifte begge veje. Klik videre ind på TUI for at se den aktuelle pris. Oplever du at prisen steget, kan det godt betale sig at tjekke igen senere og se om den er faldet igen.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Lej f.eks en bil. Den kan bestilles her


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Der er kun inkluderet håndbagage i prisen, men bagage kan tilkøbes for 600,-

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365