Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage i Punta Cana, den Dominikanske Republik for kun 2.474,-


Last minute! – 15 dage i Punta Cana, den Dominikanske Republik for kun 2.474,- per person inkl. fly og godt bedømt 3* hotel!

I den Dominikanske Republik finder du en smuk frodig og grøn natur samt fantastiske strande og azurblåt hav. På østsiden af øen ligger Punta Cana, der netop også er kendt for sine kilometerlange strande.

 

SE TILBUDdet PÅ det billige fly og hotel her:

 

Bemærk: Vi har anvendt en rabatkode for at opnå den bedste pris. Se mere i hotelafsnittet længere nede. Da det er charterrejseflyvninger med forholdsvis kort tid til afgang kan priserne hurtigt skifte begge veje. Klik videre ind på Spies for at se den aktuelle pris. Oplever du at prisen steget, kan det godt betale sig at tjekke igen senere og se om den er faldet igen.Priser & links

– Bestil her:

 

københavn: 20. nov – 4. dec 18 (14 nætter)
HOTEL975,-
FLY1.499,-
I ALT2.474,-Pris pr. person ved 2 personer

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede lejlighedshotel “Bavaro Green”. Hotellet er godt bedømt og har bl.a. pool, træningscenter og gratis wifi. Lejlighederne har udsigt til poolen og har bl.a. tekøkken, altan, aircondition og eget badeværelse.

Vi har anvendt rabatkoden AFFGENDKQ4O18 på hotels.com, for at opnå den bedste pris.Fly

 

Fra København har vi på prissammenligningssiden travelmarket.dk fundet super billige billetter til Punta Cana. Prisen er kun 1.499,- pr. person ved rejsedatoerne den 20. november – 4. december 2018.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Eller indhent en forskring hos europas største rejseforsikringsselskab her


Transport

 

Det af os foreslåede hotel tilbyder lufthavnstransport for ca. 165,-

Alternativt kan der f.eks. bookes shuttle på discoverymundo.com. Det koster ca. 330,- for en returbillet for 2 personer.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Prisen inkluderer håndbagage, men bagage kan tilkøbes hos Spies.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365