Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Malta for kun 1.571,-

 

8 dage på Malta for kun 1.571,- per person inkl. fly og 3-stjernet hotel med morgenmad, pool og god beliggenhed.

Den lille charmerende ø Malta har et mildt klima året rundt og byder på mange seværdigheder og dejlige strande med krystalklart vand. Øen er halvt så stor som Bornholm, og her kan I slappe af i en af de skønne feriebyer, der hver har sin helt egen karakter.

Bemærk at der også er billigere alternative hoteller tilgængelige.Prisoversigt og links

 

billund: 1. – 8. apr 2019
Pris1.571,-

 


Hotel

Hotel Canifor er et enkelt hotel med gode faciliteter beliggende i det populære ferieområde Bugibba/Qawra. Her kan I tilvælge All Inclusive, hvis I ønsker en ferie med ekstra forkælelse. Hotellet har et mindre poolområde bestående af en swimmingpool og jacuzzi. Poolområdet har liggestole og solparasoller. Hotellet byder også på en indendørs pool.

Bemærk at der også er billigere alternative hoteller tilgængelige.FLY

 

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk har vi fundet tilbud til Malta:


Transport

Transfer kan tilkøbes sammen med rejsen.

Ønsker I at leje en bil kan I gøre det her.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365