Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage all inclusive i Alanya for kun 1.899,-


8 dage all inclusive i Alanya for kun 1.899,- pr. person inkl. fly og flot lejlighedshotel med pool!

Alanya er et paradis med mulighed for afslapning og livsnydelse samt et hav af aktiviteter. Her finder man den perfekte kombination af storbyliv, ferieliv på stranden og dejlige oplevelser. Drag fordel af den lave tyrkiske lira og få en få en vidunderlig og billig ferie!Prisoversigt og links

 

Billund: 18. – 25. nov 2018 (7 nætter)
2 personer1.899,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i Kleopatra Royal Palm Hotel, der ligger i udkanten af Alanyas vestlige del. Hotellet har 2 poolområder og en børnepool. Buffetrestauranten serverer oftest traditionelle tyrkiske, sammenkogte retter og har siddepladser delvist indenfor ved buffeten og udenfor rundt om poolen.

 

 

Bemærk: Anvend rabatkoden JP2018 på Detur for at opnå 5% rabat.Fly

 

Fra København har vi på prissammenligningssiden travelmarket.dk fundet billige rejser til Alanya, med rejsedatoerne 18. – 25. november 2018.


Transport

Transfer kan tilkøbes for 190,- pr. person.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer håndbagage og bagage kan tilkøbes.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365