Vi finder de bedste rejsetilbud

7 dage i Dubai for kun 2.282,-


7 dage i Dubai for kun 2.282,- per person inkl. direkte fly og 3-stjernet hotel!

I Dubai finder man en moderne verdensmetropol med meget høj sikkerhed for sol. Udover de imponerende bygninger og fremragende shoppingmuligheder er der også fantastisk dejlige strande.

 

Se tilbud på Fly og hotel her:

 

Opdatering: Det af os foreslåede hotel er ikke tilgængeligt længere. Vi har fundet er 4-stjernet alternativ, der koster 99,- mere pr. person, som I kan finde her:

Bemærk: Husk at klikke på “Tilbud fra 329 kr” for at få den bedste pris.Priser & links

 

København: 12. – 19. mar 2019 (6 nætter)
HOTEL888,-
FLY1.394,-
I ALT2.282,-Pris pr. person ved 2 personer

 

Aalborg: 12. – 19. mar 2019 (6 nætter)
HOTEL888,-
FLY2.567,-
I ALT3.455,-Pris pr. person ved 2 personer

 

Bemærk: Flyet fra Aalborg kan fåes 160,- billigere, hvis fly fra Aalborg til København og København til Dubai købes separat. Husk at have nok tid til at checke eventuel bagage ind i København samt til eventuelle forsinkelser, da det vil være på eget ansvar, hvis du ikke når din flyforbindelse. (Gælder kun hvis billetterne købes separat)


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede hotel “Dunes Hotel Apartments”. Hotellet der består af 108 værelser, har bl.a. restaurant, pool, værelser med aircondition og privat badeværelse.

 

Vi har anvendt rabatkoden AFFGENDKQ4O18 på hotels.com for at opnå den bedste pris.

 

Der findes mange andre hoteller- også billigere end det af os foreslåede. Se listen igennem her: Vis alternative hotellerFly

 

Fra København har vi på prissammenligningssiden travelmarket.dk fundet billige direkte fly den 12. – 19. marts 2019, hvor prisen er 1.394,- pr. person. For at opnå denne pris, er det vigtigt at vælge “Norwegian: 1.644,-” og derefter at indtaste kampagnekoden secretsale18.

Der er mange andre datoer med samme billige priser i november til marts. Benyt med fordel Norwegians lavpriskalender.

 

Fra Aalborg har vi på momondo.dk ligeledes fundet billige fly den 12. – 19. marts 2019. Her er prisen 2.567,- pr. person. For at opnå denne pris, er det vigtigt at vælge Norwegian og derefter at indtaste kampagnekoden secretsale18.

Der er mange andre datoer med samme billige priser i november til marts. Benyt med fordel Norwegians lavpriskalender.Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Eller indhent en forskring hos Europas største rejseforsikringsselskab her


Transport

 

Det af os foreslåede hotel tilbyder lufthavnstransport for ca. 350,- pr. køretøj for en retur.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365