Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Cypern for kun 1.772,-

 

1 uge på Cypern for kun 1.772,- per person inkl. fly og godt 3-stjernet hotel med pool og god beliggenhed.

Cypern er den perfekte ferie for dig, som elsker sol, varme og smukke strande, der tilmed har Europas reneste badevand. De gode restauranter og mange muligheder for at kombinere en aktiv ferie med historiske og kulturelle seværdigheder gør også Cypern til et attraktivt rejsemål.Prisoversigt og links

 

billund: 1. – 8. nov 2018
Pris1.772,-

 


Hotel

Rose Garden Holiday Village er et hyggeligt hotel, beliggende i rolige omgivelser i gåafstand fra den lille landsby Lapta og kun 1 km fra stranden. Hotellet består af flere bygninger, som er bygget omkring det hyggelige pool område og en smuk, frodig have. Her er 2 pools, en solterrasse med solstole, parasoller, poolbar og en lille legeplads. Fra pool området er der en smuk udsigt over bjergene.FLY

 

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk har vi fundet tilbud til Cypern:


Transport

Ønsker I at leje en bil kan I gøre det her.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365