Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge i Albufeira for kun 1.689,-

 

1 uge i Albufeira for kun 1.689,- per person inkl. fly og dejligt 4-stjernet hotel.

Algarvekysten i Portugal er et paradis for alle, som elsker sol og strand. Her er der mulighed for at slappe af i solen og nyde de mange lækre hvide sandstrande, der er blandt Europas bedste. Besøg også kystens charmerende små byer, hvor der venter fremragende smagsoplevelser hos de mange hyggelige restauranter.Prisoversigt og links

 

København: 1. – 8. dec 2018
Pris1.689,-

 


Hotel

Lejligheder Club Albufeira minder mest af alt om en lille landsby, hvor de hvidkalkede huse og den velholdte have med de svajende palmer danner de stemningsfulde rammer om en dejlig ferie for hele familien. Club Albufeira er det ideelle valg for dig, der gerne vil bo sammen med hele familien, da de største af lejlighederne kan rumme helt op til otte personer. På Club Albufeira har du mulighed for at tilkøbe halvpension eller All Inclusive, således at du blot skal koncentrere dig om at slappe af og være sammen med familien.FLY

 

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk har vi fundet tilbud til Albufeira:


Transport

Transfer fra lufthavnen til hotellet er inkluderet i prisen.

Ønsker I at leje en bil kan I gøre det her.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365