Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage på Malta for kun 2.399,-

 

15 dage på Malta for kun 2.399,- per person inkl. fly og fantastisk 4-stjernet hotel.

Den lille charmerende ø Malta har et mildt klima året rundt og byder på mange seværdigheder og dejlige strande med krystalklart vand. Øen er halvt så stor som Bornholm, og her kan du slappe af i en af de skønne feriebyer, der hver har sin helt egen karakter.Prisoversigt og links

 

København: 8. – 22. dec 2018
Pris2.399,-

 


Hotel

Mellieha Holiday Centre er et utroligt populært feriested på Malta. Det ligger 300 meter fra Maltas bedste sandstrand, I du bor i et stort feriehus med privat gårdhave og tagterrasse. Mellieha Holiday Centre er tegnet af den danske arkitekt Hans Munk Hansen, som har fået landskab og feriekomfort til at spille smukt sammen. Feriecentret ligger naturskønt på det nordlige Malta, tæt på den charmerende og hyggelige by Mellieha.FLY

 

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk har vi fundet tilbud til Malta:


Transport

Transfer kan tilkøbes sammen med rejsen.

Ønsker I at leje en bil kan I gøre det her.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365