Vi finder de bedste rejsetilbud

20 dages rundrejse i Kina for kun 3.780,-


20 dages rundrejse i Kina for kun 3.780,- inkl. fly og alle hoteller!

Oplev både det traditionelle Kina og det pulserende liv i de store byer på denne fantastiske rundrejse i det dragende land. Kina er et skatkammer af historiske seværdigheder og kulturelle rigdomme. Landet har i århundreder fascineret hele verden som et fjernt og mystisk land og Riget i Midten byder på nogle af verdens allerstørste rejseoplevelser.

Her er inspiration til, hvordan en rejse til Kina kan se ud. Prisen er inkl. fly og hoteller undervejs.

 

SE TILBUD PÅ FLY her:
FRA KØBENHAVN

FRA BILLUND
Prisoversigt og links

 

Hoteller/RUTE: 7. – 26. marts 2019 (20 nætter)
BY OG DATOPRISLINK
BEIJING

(7. – 12. MAR)

441,-
PINGYAO

(12. – 15. MAR)

112,-
XIAN

(15. – 18. MAR)

191,-
LUOYANG

(18. – 21. MAR)

114,-
NANJING

(21. – 23. MAR)

158,-
SHANGHAI

(23.  – 26. MAR)

251,-
I ALT FOR HOTELLER1.267,-Pris pr. person ved 2 personer

 

 

København: 6. – 26. mar 2019 (20 nætter)
HOTELLER1.267,-Se hoteller nedenfor
FLY2.513,-
I ALT3.780,-Pris pr. person ved 2 personer

 

 

Billund: 6. – 26. mar 2019 (20 nætter)
HOTELLER1.267,-Se hoteller nedenfor
FLY2.873,-
I ALT4.140,-Pris pr. person ved 2 personer

 


Hoteller / RUTE

 

Beijing 7. – 12. MARts 2019

Kinas spændende hovedstad Beijing er en unik rejseoplevelse. Oplev de mange gamle kinesiske traditioner og kulturskatte på nærmeste hold. Besøg verdensberømte historiske seværdigheder som Den Kinesiske Mur, Den Forbudte By, Sommerpaladset og Den Himmelske Fredsplads.

Se hotellet i Beijing her:


Pingyao 12. – 15. MAR 2019

Når du ankommer til Pingyao og bevæger dig igennem de små gader med de traditionelle kinesiske huse er det som at træde ind i en tidslomme. Pingyao er en lille by hvis historie går hele 2700 år tilbage. Pingyao er den mest velbevarede by i Kina og byens arkitektur og stemning giver dig lov til at se, føle og røre det gamle, originale og autentiske Kina. Rundt om byen strækker sig en 6 kilometer lang bymur. Pingyao er en fascinerende oplevelse, som I ikke må gå glip af på jeres tur til Kina.

Se hotellet i Pingyao her: Benyt rabatkoden AFFGENDKQ41018 på hotels.com.


Xian 15. – 18. MARts 2019

Xian er Kinas vugge og stedet, hvor dynastierne som vi kender dem opstod. Xian er også hjemsted for den verdensberømte Terracottahær.  Hæren er et arkæologisk fund på ca. 15.000 udgravede terrakottamodeller af soldater og heste i fuld størrelse, placeret i militær formation. En unik og overvældende attraktion.

Mens I er i Xian skal I unde jer selv en fascinerende cykeltur på bymuren. Her får I et fantastisk skue ud over byen.

Se hotellet i Xian her:


Luoyang 18. – 21. MARts 2019

Luoyang var kinesisk hovedstad for 13 skiftende dynastier i en periode på over 1.000 år indtil år 937 e.kr.  Syd for Luoyang kan man opleve noget af det flotteste buddhistiske grottekunst, der findes i Kina. Longmen Grotternes mere end 100.000 tegninger/malerier og enorme statuer pryder de over 2.300 små og store skulpturer, der er hugget i klipperne langs Yi floden

Se hotellet i Luoyang her: Benyt rabatkoden AFFGENDKQ41018 på hotels.com.


Nanjing 21.-23. marts 2019

Nanjing har i flere omgange været hovedstad i Kina og byen tilbyder et væld af interessante seværdigheder. Nanjing blev i 1937 udsat for et bombardement fra Japan og en stor massakre på civilbefolkningen, kendt som Nanjing-massakren. Besøg det overvældende museum til ære for ofrene. Nanjing er en meget imødekommende by og du finder mange herlige spisesteder og spændende butikker.

Se hotellet i Nanjing her:


Shanghai 23.  – 26. MARts 2019

Shanghai er Orientens Manhattan. Her finder I alt hvad I ønsker – og mere til. Kinesiske templer og haver fra Ming-dynastiet står side om side med skyskrabere og shoppingcentre. Hele byen vibrerer af følelsen af at intet er umuligt. Indbyggerne konkurrerer konstant om at have den højeste bygning, den bedste udsigt eller de smukkeste gågader. Nye butikker, restauranter og natklubber skyder op som svampe fra jorden. En spændende storby!

Se hotellet i Shanghai her:
Fly

 

Priserne på flybilletterne er fundet på prissammenligningssiden travelmarket.dk.

Der flyves fra København til Beijing d. 6. marts 2019 og hjem fra Shanghai til København d. 26. marts 2019.

Bemærk at flyet lander i Beijing 7. marts 2018.

 

Der flyves fra Billund til Beijing d. 6. marts 2019 og hjem fra Shanghai til Billund d. 26. marts 2019.

Bemærk at flyet lander i Beijing 7. marts 2018.


 Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Det er billigt at tage bus, tog og taxi i Kina. Bus koster omkring 1 krone, tog omkring 2-4 kroner og taxi ofte mellem 9-30 kroner. I taxi skal man dog være opmærksom på at taxachafføren (særligt ved lufthavnen) ofte vil prøve at aftale pris i stedet for at bruge taxameteret. Dette er ofte et forsøg på at snyde og give en langt højere pris end taxameteret ville vise, så sig enten nej eller sig en langt lavere pris end han siger, og så vil han som oftest opgive og slå taxameteret til

Sørg for at være i god tid med billetter, pas og visum. Det er forholdsvist nemt og hurtigt at få visum til Kina hvis man har alle de nødvendige papirer i orden. Husk at alle felter i ansøgningen skal være udfyldte og alle dokumenter skal med i ansøgningen, fordi hvis noget mangler kan ansøgningen godt få lov at ligge længe og vente.

Klik her for yderligere information om Transport i Kina


Yderligere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Der er flere alternative fly til nærmest samme pris som ovenstående.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365