Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Alanya for kun 1.511,-


8 dage i Alanya for kun 1.511,- pr. person inkl. fly og flot lejlighedshotel med pool!

Alanya er et paradis med mulighed for afslapning og livsnydelse samt et hav af aktiviteter. Her finder man den perfekte kombination af storbyliv, ferieliv på stranden og dejlige oplevelser. Drag fordel af den lave tyrkiske lira og få en få en vidunderlig og billig ferie!

 


Prisoversigt og links

 

Billund: 1. – 8. nov 2018 (7 nætter)
2 personer1.511,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i HMA Apart, der er et hyggeligt lejlighedskompleks i Alanya Centrum. Hotellet ligger på ”25 meters vejen”, en kort gåtur fra bazaren, fredagsmarkedet og marinaen, hvor du finder et stort udvalg af restauranter, barer og diskoteker. Hotellet er ideelt til alle, der ikke stiller store krav til mange faciliteter på hotellets område, men gerne vil bo midt i centrum af Alanya.

 Fly

 

Fra Billund har vi på travelmarket fundet billige rejser til Alanya, med rejsedatoerne 1. – 8. november 2018.


Transport

Transfer kan tilkøbes for 180,- pr. person.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer håndbagage og bagage kan tilkøbes.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365