Vi finder de bedste rejsetilbud

Billige fly til Færøerne for kun 723,- tur/retur!


Billige fly til Færøerne for kun 723,- tur/retur! – F.eks. 4 dages forlænget weekendtur til Færøerne for kun 1.990,- per person inkl. fly og 3-stjernet hotel med morgenmad i Torshavn!

Snyd ikke dig selv for en  fantastisk tur til Færøernes uspolerede og mageløse natur. Den majestætiske udsigt over landskaber, der brydes med stejle fjelde og små landsbyer er helt unik. Færøerne er med god grund kåret til verdens bedste øgruppe af National Geographic.

Bemærk: Både hos SAS og Atlantic Airways er bagage inkluderet i prisen. Vælg derfor ikke bagage som tilkøb, hvis i bliver tilbudt det!Priser & links

– Eksempler på fly og hotel:
København: 7. – 10. mar 2019 (3 nætter)
HOTEL1.267,-
FLY723,-
I ALT1.990,-Pris pr. person ved 2 personer

 

Billund: 7. – 11. mar 2019 (4 nætter)
HOTEL1.690,-
FLY1.444,-
I ALT3.134,-Pris pr. person ved 2 personer

 

Bemærk: Der er billige fly med SAS i perioden november til april! – også henover nytår og i vinterferien! – Trivago viser priserne pr. nat. Der er taget højde for dette i ovenstående prisoversigt, men prisen kan ændre sig begge veje efter at rejsen er lagt op på hjemmesiden.


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede hotel Streym, der ligger i Torshavn og bedømmes godt med 7,8 / 10 på trivago.

 

Ønsker I selv at finde et alternativt hotel, kan I finde det herFly

 

Fra København har vi på travelmarket fundet direkte fly med SAS for kun 723,- inkl bagage med rejsedatoerne 7. – 10. marts 2019.

Der er rigtig mange datoer med billige billetter i perioden november – april. Typisk med afrejse torsdag, fredag eller mandag og hjemrejse søndag, mandag eller torsdag. Anvend med fordel SAS lavpriskalender

 

Fra Billund har vi på travelmarket fundet direkte fly for 1.444,- inkl bagage med rejsedatoerne 7. – 11. marts 2019.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Eller indhent en forskring hos Europas største rejseforsikringsselskab her


Transport

 

Med de “blå busser” koster det ca. 90,- pr. person pr. vej til og fra lufthavnen. Ved to eller flere personer kan det betale sig at tage en taxa, da den koster ca. 190,- pr. vej.

Alternativt kan der f.eks. lejes en bil. Lej f.eks. en bil. Det koster 1.734,- (867,- pr. person) for 4 dage og kan bestilles her


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365