Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Ao Nang, Krabi for kun 3.187,-


8 dage i Ao Nang, Krabi for kun 3.187,- inkl. direkte fly og 3-stjernet hotel med morgenmad og super beliggenhed! – eller 15 dage for kun 3.543,-

Krabi regionen er et tropeparadis der især er kendt for sin smukke skærgård af  grønne kalkstensøer, der flot hæver sig i det turkisblå hav. Krabi er til dig, der kan lide dejlige strande, paradisøer og snorkling.  Området anses af mange for at have Thailands smukkeste og mest særprægede natur, der byder på rige muligheder for en både afslappende og aktiv ferie.

 

Se tilbud på fly her
8 dage15 dage


Priser & links

 

København: 17. – 25. nov 18 (7 nætter)
HOTEL489,-
FLY2.698,-
I ALT3.187,-Pris pr. person ved 2 personer

 

 

København: 17. nov – 2. dec (14 nætter)
HOTEL1.195,-
FLY2.348,-
I ALT3.543,-Pris pr. person ved 2 personer

 

 

AAlborg: 17. – 25. nov 18 (7 nætter)
HOTEL489,-
FLY4.731,-
I ALT5.220,-Pris pr. person ved 2 personer

 

 

Aalborg: 17. nov – 2. dec 18 (14 nætter)
HOTEL1.195,-
FLY4.441,-
I ALT5.636,-Pris pr. person ved 2 personer

 


Hotel

 

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede The Moon Night Ao Nang Hotel, der har en super beliggenhed tæt på stranden i Ao Nang. For at opnå den bedste pris har vi anvendt rabatkoden AFGENDK40718 på hotels.com.

8 dage

 

15 dage

For at opnå den bedste pris har vi anvendt rabatkoden welcome på hotelopia.

 

Krabi har et stort udvalg af hoteller Se alle hotellerne her


 


Fly

 

Fra København har vi på travelmarket fundet mange direkte afgange med billige priser i november og december. Bemærk at afrejse er lørdag, men at flyet først lander i Krabi om søndagen.

 

Fra Aalborg har vi på travelmarket fundet billetter med rejsedatoerne 17. november til henholdsvis 25. november og 2. december 2018.

Der er mange andre datoer med samme eller billigere priser.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Transport er meget billigt i Thailand og Krabi provinsen har et godt lokalt transportsystem, der bl.a. omfatter busser, taxaer og færger.


Vaccination

Det er en god ide at blive vaccineret når turen går til Thailand. I den forbindelse kan vi anbefale sikkervaccination.dk, der meget brugervenligt guider dig igennem til de anbefalede vaccinationer og ledige tider på nærmeste apotek.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Prisen inkluderer håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365