Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage på Tenerife henover efterårsferien for kun 1.825,-


15 dage på Tenerife henover efterårsferien for kun 1.825,- inkl. direkte fly og godt hotel med pool.

Omkring 300 km fra Afrikas kyst ligger den største af de kanariske øer. Tenerife er en smuk, grøn kanarisk ø, der er som skabt til spændende oplevelser for både børn og voksne. Nyd både dejlige sandstrande, fantastiske restauranter og charmerende kanarisk byliv. Tenerife har et helt unikt klima, og tager du en tur rundt i bjerglandskabet, passerer du flere forskellige klimazoner på blot et par timer.

 

Se tilbud på fly og hotel her

 

Foretrækker du en pakkerejse, så tilbyder Spies samme fly og hotel, men dog til en højere pris. Se den her:
Prisoversigt og links

– Bestil her:
BILLUND: 14. – 28. okt 18 (14 nætter)
HOTEL1.226,-
FLY599,-
I ALT1.825,-Pris pr. person ved 2 personer

 

Bemærk: Husk at vælge det billigste tilbud på hotellet. Dette gøres ved at vælge “Tilbud fra” på trivago.

 

billund: 14.  – 28. okt (14 nætter)
Pris3.599,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede lejlighedshotel “Apartamentos Pez Azul”, der ligger i den hyggelige bydel La Paz og modtager gode anmeldelser fra de tidligere gæster. Hotellet har en lille solterrasse med opvarmet pool og restaurant & bar på stedet. Det er også muligt at lave mad selv, da lejlighederne indeholder køkken.

Vi har anvendt rabatkoden AFGENDK40718 på hotels.com for at opnå den bedst mulige pris.

 

Der er mange andre hoteller at vælge imellem. F.eks. det lækre og fremragende bedømte 4-stjernede hotel Santa Barbara Golf & Ocean club, der er beliggende nær lufthavnen. Med dette hotel bliver prisen 2.329,- pr. person.Fly

 

Fra Billund har vi på travelmarket fundet meget billige billetter henover efterårsferien med rejsedatoerne den 14. – 28. oktober 2018.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

Transfer indgår ikke, men kan tilkøbes for sammen med rejsen for 210,- hos Spies.

Billeje er et godt og meget billigt alternativ, da man herved nemt kan komme fra lufthavnen til hotellet samt kan komme rundt til seværdighederne, der ligger spredt på øen.

Billund: Det koster kun 722,- (361,- pr. person) for billejen!


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365