Vi finder de bedste rejsetilbud

7 dage på Costa del Sol for kun 1.146,-


7 dage på Costa del Sol for kun 1.146,- inkl. direkte fly og 3-stjernet lejlighedshotel med pool og havudsigt!

Costa del Sol er indbegrebet af ferie med en dejlig blanding af vidunderlige strande, gode restauranter, hyggelige barer og muligheden for at besøge spændende storbyerHer er dejligt vejr året rundt, og det er let at forelske sig i denne del af Spanien.Prisoversigt og links

 

København: 22. – 28. nov (6 nætter)
Pris1.146,-

 


Hotel

Olee Holiday Rentals by Fuerte Group er meget indbydende hotel og er det ideelle valg til en ferie med masser af sol, badning og afslapning. Her får I den bedste beliggenhed på Costa del Sol tæt ved stranden, og blot få kilometer fra Nerja centrum!Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

Transfer indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen.

Lej evt. en bil. Den kan bestilles her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365