Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Roquetas de Mar for kun 1.000,-


8 dage i Roquetas de Mar i Spanien for kun 1.000,- inkl. direkte fly og lejlighedshotel med fremragende beliggenhed ved strandpromenaden.

Roquetas de Mar er spaniernes eget ferieparadis med fantastiske strande bundet sammen af en charmerende strandpromenade. Her er fortrinlige muligheder for oplevelser og udflugter både langs kysten og inde i landet.Prisoversigt og links

 

København: 02. – 09. okt (7 nætter)
Pris1.000,-

 


Hotel

Lejlighedshotel med en fremragende beliggenhed ved vejen der går parallelt med strandpromenaden. Hotellet ligger i området mellem den gamle bydel i Roquetas de Mar og turistområdet Playa Serena. Der er nem adgang til busforbindelse.

Hotellet er enkelt med et godt poolområde, omringet af palmer, træer og buske, hvor der er separat børnepool, solsenge og parasoller. Her man nyde en stille og rolig ferie, hvor der er mulighed for nemt at komme til byen og stranden.Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

Transfer indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen.

Lej evt. en bil. Den kan bestilles her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365