Vi finder de bedste rejsetilbud

Billige fly til Vietnam: Kun 2.436,- tur/retur!


Billige fly til Vietnam: Kun 2.436,- tur/retur!

Vietnam er et af Østens mest spændende rejsemål og byder på fantastiske strande, pulserende storbyer, spændende kultur og unikke seværdigheder.

Ho Chi Minh City er Vietnams største by og byder på mange spændende oplevelser. Byen summer af liv og byder på utallige butikker og seværdigheder. Ønsker I eksotiske strande så tag turen til Mui Ne, der en dejlig badeby ikke langt fra Ho Chi Minh City. Her må I ikke snyde jer selv for en udflugt til de storslåede hvide og røde sandbanker. Et utroligt smukt syn og en uforglemmelig naturoplevelse.

 

Se tilbud på fly her
KøbenhavnBillund

 


Hotel

 

Vietnam har et stort udvalg af hoteller i alle prisklasser. Find det helt rigtige hotel til jer i Mui Ne eller Ho Chi Minh City her:


Fly

 

Fra København i maj 2019:

 

Fra Billund i maj 2019:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Eller indhent en forskring hos europas største rejseforsikringsselskab her


Transport

 

Det er let og billigt at komme rundt i Vietnam. Transport mellem byerne arrangeres nemmest og billigst i på stedet. De fleste hoteller er behjælpelige med information og billetter til bus og tog. Bestil gerne billetterne et par dage i forvejen.

Bemærk: Rejser I med tog over længere distancer kan det være en blandet fornøjelse at vælge billettypen “Seat”. Det er hårde sæder. Overvej i stedet “Hard Sleeper”, der er en tynd madras eller “Soft Sleeper”, der er en dyrere men

Klik her for yderligere information om Transport i Vietnam


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365