Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Kos for kun 1.198,-


8 dage på Kos for kun 1.198,- inkl. direkte fly og flot 3-stjernet lejlighedshotel lige ved stranden.

Kos er en lille og hyggelig ø, der er som skabt til slappe af på de mange fine sandstrande. Den charmerende græske ø er også perfekt til cykelture langs stranden og gåture i de smalle stræder med masser af blomster og hyggelige caféer.Prisoversigt og links

 

København: 28. sep – 05. okt (7 nætter)
Pris1.198,-

 


Hotel

De flotte lejligheder på Kos Hotel Junior Suites er rummelige og har soveværelse, opholdsrum og et veludstyret tekøkken. Kos Hotel Junior Suites har også et poolområde med solsenge og parasoller, fitness, spa og massagemuligheder og god beliggenhed i Kos By.Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

Transfer indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen.

Lej evt. en bil. Den kan bestilles her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365