Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Gambia for kun 1.849,-


8 dage i Gambia for kun 1.849,- inkl. fly og godt bedømt hotel med morgenmad, pool og god beliggenhed tæt på stranden.

Det lille afrikanske land Gambia byder på mange oplevelser og kilometerlange strande ud til Atlanterhavet. I Gambia finder I en spændende blanding af naturoplevelser, lækker lokal mad og masser af sol. Nyd det trygge og afslappede liv på stranden og tag f.eks. på en sejltur langs Gambiafloden, der giver masser af frugtbar og smuk natur.



Priser & links

 

København: 20. – 27. nov. 18 (7 nætter)
2 personer1.949,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i “Smartline Palma Rima”, der er et enkelt hotel, med en god beliggenhed tæt på stranden i grønne og rolige omgivelser, men stadig tæt på centrum. Hotellet har bar, restaurant og et stort poolområde og der er gratis wifi på hele hotellet. Der arrangeres forskellige sportsaktiviteter i dagtimerne, og flere aftener om ugen bydes der på lokal underholdning. Morgenmad er inkluderet i prisen.

 

 

Bemærk at I kan vælge mellem flere hoteller hos Spies.



Fly

 

Fra København har vi på travelmarket fundet den billige rejse ved rejsedatoerne 20. – 27. november 2018.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Prisen inkluderer 14 kg bagage og 6 kg håndbagage. Transfer kan tilkøbes for 190,- pr. person t/r.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365