Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Tenerife for kun 1.074,-


8 dage på Tenerife for kun 1.074,- inkl. direkte fly og godt hotel med pool på tagterrassen. – eller 4-stjernet alternativ med all inklusive for kun 1.599,-

Omkring 300 km fra Afrikas kyst ligger den største af de kanariske øer. Tenerife er en smuk, grøn kanarisk ø, der er som skabt til spændende oplevelser for både børn og voksne. Nyd både dejlige sandstrande, fantastiske restauranter og charmerende kanarisk byliv. Tenerife har et helt unikt klima, og tager du en tur rundt i bjerglandskabet, passerer du flere forskellige klimazoner på blot et par timer.

 

8 dage inkl. fly og hotel for kun 1.074,-

 

Alternativ fra københavn: 8 dage m. all inclusive for kun 1.599,-

 

Alternativ fra billund: 13 dage m. all inclusive for kun 2.335,-

 Prisoversigt og links

 

København: 25. sep – 02. okt (7 nætter)
Pris1.074,-

 

 

København: 25. sep – 02. okt (7 nætter)
HOTEL1.200,-
FLY399,-
I ALT1.599,-Pris pr. person ved 2 personer

 

 

BILLUND: 25. sep – 07. okt (12 nætter)
HOTEL2.036,-
FLY299,-
I ALT2.335,-Pris pr. person ved 2 personer

 


Hotel

Tenerife Ving er et hyggeligt, ældre lejlighedshotel i Puerto de la Cruz med mange stamgæster. Her bor du i bekvem afstand til både lavastranden Playa Jardin. Hotellet har en tagterrasse med pool og flot udsigt over byen og havet, Teide og Puerto de la Cruz. Tenerife Ving har desuden en lille bar/café, hvor du kan få stillet sult og tørst. Du kan også vælge at spadsere til det charmerende torv Plaza del Charco, hvor der ligger flere hyggelige restauranter.


Hotel – all inclusive

Vi har taget udgangspunkt i det 4-stjernede “Elegance Dania Park”, der har en meget god beliggenhed i Puerto de la Cruz og bl.a. tilbyder pool og all inclusive.

Se mere af hotellet her
KøbenhavnBillund

 

Vi har anvendt rabatkoden welcome på Hotelopia for at opnå den bedste pris.Fly

 

Fra København har vi på travelmarket fundet meget billige direkte billetter med rejsedatoerne den 25. september – 2. oktober 2018.

 

Fra Billund har vi på travelmarket fundet meget billige direkte billetter med rejsedatoerne den 25. september – 7. oktober 2018.

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

Transfer indgår ikke, men kan tilkøbes for sammen med rejsen for 210,- hos Spies.

Billeje er et godt og meget billigt alternativ, da man herved nemt kan komme fra lufthavnen til hotellet samt kan komme rundt til seværdighederne, der ligger spredt på øen.

København: Det koster kun 268,- (134,- pr. person) for billejen!

 

Billund: Det koster kun 380,- (190,- pr. person) for billejen!


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365