Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage på Rhodos for kun 1.598,-


15 dage på Rhodos for kun 1.598,- pr. person inkl. fly og flot 3-stjernet hotel med pool og super beliggenhed tæt ved stranden!

Rhodos er en perle og den mest populære græske ferieø, som med sin hyggelige stemning indbyder til ren nydelse og afslapning. Rhodos er en af de største græske øer og her finder I dejlige strande, små charmerende landsbyer, grønne bjerge og smukke kyststrækninger.Prisoversigt og links

 

København: 23. sep – 7. okt (14 nætter)
Pris1.598,-

 


Hotel

Det 3-stjernede Hotel Emerald er et velholdt, familiedrevet lejlighedshotel. Her er to pools til både børn og voksne, og der er gåafstand til stranden. Lejlighederne er enkle og rummelige og har alle balkon.Transport

TUI er behjælpelig med lufthavnstransport.

Ønsker I at leje en bil kan I gøre det her.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365