Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Paralia for kun 1.149,-


8 dage i Paralia for kun 1.149,- per person inkl. direkte fly og godt hotel tæt på stranden.

Paralia er smukt beliggende med Olympos-bjerget i ryggen og Det Ægæiske Hav ude i horisonten. Her får du en lang og indbydende sandstrand og dejligt badevand. Paralias hovedgade er bilfri, så feriegæster i ro og mag kan slentre langs den knap en kilometer lange gade, hvor butikkerne ligger som perler på en snor. Udvalget af restauranter er stort, prøv f.eks. en af fiskerestauranterne i området omkring havnen i den sydlige del af Paralia.

 Prisoversigt og links

 

København: 23. – 30. sep (7 nætter)
Pris1.149,-

 


Hotel

Ouzas er et lille hyggeligt og familiært lejlighedshotel med et værtspar, der tager sig godt af sine gæster. Her bor du centralt, men alligevel roligt og tæt på stranden i Olympiaki Akti. I restauranten serveres der en mindre morgenmadsbuffet, og til middag bydes der gerne på traditionel græsk mad. Rundt om hjørnet fra Ouzas ligger strandpromenadenmed restauranter og barer, og vil du have mere at vælge imellem, kan du tage til Paralia omkring tre kilometer fra Olympiaki Akti.Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

Transfer indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen.

Lej evt. en bil. Den kan bestilles her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365