Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Parga for kun 1.124,-


Last minute: 8 dage i Parga i Grækenland for kun 1.124,- per person inkl. direkte fly og hyggeligt hotel.

Pargas perfekte beliggenhed ved vandet og det varierede kystlandskab med småøer og bugter skaber optimale rammer for en dejlig ferie. Parga tilbyder fine strande, skønt badevand og græsk hverdagsliv på hvert et gadehjørne. Samtidig får du en fornemmelse af byliv, hvor du kan slentre rundt i små, snørklede gader og slappe af på den lille hyggelige havn.

 Prisoversigt og links

 

København: 17. – 24. sep (7 nætter)
Pris1.124,-

 


Hotel

Della er et lille, hyggeligt og meget populært hotel med både værelser og lejligheder. Her bor du naturskønt, omkranset af olivenlunde i udkanten af Parga. En fin, kuperet sti fører ind til centrum. Hotellet har en frodig have, og værtsfamilien, der også bor på hotellet, sørger godt for sine gæster.Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

Transfer indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen.

Lej evt. en bil. Den kan bestilles her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365