Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage på Algarvekysten for kun 2.014,-


15 dage i Albufeira, på Algarvekysten for kun 2.014,- pr. person inkl. fly, transfer og 3-stjernet hotel tæt på stranden. – Indkvartering er i 3-værelses lejligheder på 70 m2 med plads til 6 personer (5 voksne og 1 barn). Ved 6 personer er prisen 1.249,- pr. person.

Algarvekysten i Portugal er et paradis for alle, som elsker sol og strand. Her er der mulighed for at slappe af i solen og nyde de mange lækre hvide sandstrande, der er blandt Europas bedste. Besøg også kystens charmerende små byer, hvor der venter fremragende smagsoplevelser hos de mange hyggelige restauranter.Prisoversigt og links

 

 

København: 29. sep – 13. okt (14 nætter)
2 personer2.019,-
3 personer1.629,-
4 personer1.439,-
5 personer1.319,-
6 personer1.249,-

 

Bemærk: Man skal selv vælge antallet af personer under “Hvor mange skal rejse?” samt rejselængden “11-28 dage”.


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede lejlighedshotel “Elma”, der ligger mellem Albufeiras charmerende gamle bydel og den livlige forlystelsesgade ”The Strip”. Hotellet har bl.a. poolområde og værelserne består af lejligheder, der har plads til op til 5 personer og som er udstyret med køkken og bad. Transfer er inkluderet i prisen.Fly

 

Der flyves fra København med Primera Air.


Transport

 

Transfer til og fra hotellet er inkluderet i prisen.

Ønsker I at være mere fleksible og leje en bil, så koster det kun 887,- (443,- pr. person) for 14 dage!


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365