Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage på Phuket for kun 3.420,-


15 dage på Phuket for kun 3.420,- pr. person inkl. fly og 3-stjernet hotel!

På Phuket ligger de smukke hvide sandstrande som perler på snor, og du oplever dejlige temperaturer året rundt. Dagene tilbringes på stranden med afslapning eller i det smukke vand, hvor dykning og snorkling er helt i top. På Phuket er der livlige gadekøkkener, hvor duften af lime, korianderblade og røde chilipebre blander sig med fisk og kokosmælk. Phuket byder også på jungletrekking, kanosejlads og golfbaner.

 

SE TILBUD PÅ FLY OG flot 3-stjernet HOTEL HER:

 Priser & links

 

københavn:  5. – 20 dec 2018 (14 nætter)
HOTEL1.007,-
FLY 12.120,-
FLY 2293,-
I ALT3.420,-Pris pr. person ved 2 personer

 

Bemærk:  Flyet lander 6. december i Thailand.


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede “Pimrada Hotel”, der bedømmes godt at de tidligere gæster. Hotellet har en beliggenhed i nærheden af stranden og værelserne indeholder bl.a. aircondition, køleskab og privat badeværelse. Hotellet tilbyder lufthavnstransport.

 

Der findes mange andre hoteller på Phuket. Find dit herFly

 

Fra København til Bangkok har vi på travelmarket fundet billige billetter med rejsedatoerne 5. – 20. december 2018. Bagage er inkluderet.

 

Fra Bangkok til Phuket har vi på travelmarket fundet billige billetter med rejsedatoerne 6. – 20. december 2018. Bagage er kan tilkøbes for 169,-

 

Bemærk: Der skal skiftes lufthavn i Bangkok. Det er derfor vigtigt at have en stor nok buffer til at kunne komme fra den ene til den anden lufthavn. Der findes gratis shuttlebusser. Læs mere om dem her.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Eller indhent en forskring hos europas største rejseforsikringsselskab her


Transport

 

Bemærk: Der skal skiftes lufthavn i Bangkok. Det er derfor vigtigt at have en stor nok buffer til at kunne komme fra den ene til den anden lufthavn. Der findes gratis shuttlebusser. Læs mere om dem her.

Det af os foreslåede hotel tilbyder lufthavnstransport. Kontakt hotellet for yderligere informationer samt bestilling.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes for 169,-

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365