Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Zakynthos for kun 1.022,-


8 dage på Zakynthos for kun 1.022,- inkl. fly og flot og enestående bedømt hotel med pool og god beliggenhed tæt på stranden!

På den sydligste ø i det Ioniske hav mødes man af et behageligt klima et, flot landskab og dejlige strande. – Især på øens vest- og nordkyst, hvor klipperne hælder stejlt ned mod havet finder man fantastiske skjulte strande der kun kan nåes med båd.

 

Se tilbud på fly og hotel her


Prisoversigt og links

 

København: 19. – 26. sep. 2018 (7 nætter)
HOTEL574,-
FLY448,-
I ALT1.022,-Pris pr. person ved 2 personer

 

København: 12. – 19. sep. 2018 (7 nætter)
HOTEL654,-
FLY448,-
I ALT1.102,-Pris pr. person ved 2 personer

 

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 2-stjernede “Artemis Room”, der bedømmes som enestående af de tidligere gæster. Hotellet, der består af 12 værelser, har pool, men ligger også tæt på stranden.

 

Der findes mange andre hoteller- også billigere end det af os foreslåede. Se listen igennem her: Vis alternative hotellerFly

 

Fra København til Zakynthos har vi på travelmarket fundet billige billetter med direkte fly ved rejsedatoerne 19. – 26. september 2018


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

  • Eller indhent en forskring hos europas største rejseforsikringsselskab her

Transport

 

Det af os foreslåede hotel tilbyder lufthavnstransport for kun 200,- pr. vej pr. værelse.

Ønsker I at udforske øen på egen hånd kan I leje en bil her. Det koster kun 761,- (381,- pr. person) for 1 uge.


Yderligere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365