Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Sunny Beach for kun 994,-


Last minute – 8 dage i Sunny Beach for kun 994,- pr. person inkl. fly fra Billund eller København, transfer og flot og moderne 3,5-stjernet lejlighedshotel lige ned til stranden! – Mulighed for op til 6 personer med priser fra 804,- til 994,- pr. person!

Sunny Beach er et af Bulgariens populæreste rejsemål, hvor du bl.a. finder en 7 km lang sandstrand. Snyd ikke dig selv for også at besøge nærliggende Nessebar, der består af en gammel og en ny bydel og står på Unescos liste over verdenskulturarv.Prisoversigt og links

 

Billund: 7. – 14. sep 2018 (7 nætter)
2 personer994,-
3 personer834,-
4 personer954,-

 

København: 7. – 14. sep 18 (7 nætter)
2 personer994,-
3 personer834,-
4 personer954,-

 

Bemærk: Man skal selv vælge antallet af personer og afrejselufthavn under “Hvor mange skal rejse?” og “Afrejselufthavn”.


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det flotte og moderne 3,5-stjernede hotel “Briz Beach”, der ligger centralt i Sunny Beach på strandpromenaden. Hotellet har bl.a. poolområde og værelserne består af lejligheder, der har plads til op til 6 personer og som er udstyret med køkken og bad. Transfer er inkluderet i prisen.Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365