Vi finder de bedste rejsetilbud

Last minute: 8 dage på Korfu for kun 1.198,-


Last minute: 8 dage på Korfu for kun 1.198,- per person inkl. direkte fly & hyggeligt hotel tæt på stranden!

Tag til skønne Korfu hvis du ønsker en dejlig sol- og badeferie. Ud over dejlige strande byder øen på smuk natur, hyggelige små byer og seværdigheder som klostret i Paleokastritsa, det arkæologiske museum i Korfu by og det berømte palads Achillion.Prisoversigt og links

 

København: 9. – 16. sep (7 nætter)
Pris1.198,-

 


Hotel

Lejlighedshotellet Kouros ligger på en skråning ved hovedvejen til Agios Stefanos på Korfu. Her bor du midt i den lille by, nær taverner, butikker og stranden. Et lille og billigt hotel, ganske enkelt.Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen. Vil du udforske øen på egen hånd kan du leje en bil her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365