Vi finder de bedste rejsetilbud

13 dage på Tenerife for kun 1.831,-


13 dage på Tenerife for kun 1.831,- pr. person inkl. direkte fly og 3-stjernet hotel med pool og god beliggenhed tæt på stranden. – Kun 2.085,- inkl. billeje!

Omkring 300 km fra Afrikas kyst ligger den største af de kanariske øer. Tenerife er en smuk, grøn kanarisk ø, der er som skabt til spændende oplevelser for både børn og voksne. Nyd både dejlige sandstrande, fantastiske restauranter og charmerende kanarisk byliv. Tenerife har et helt unikt klima, og tager du en tur rundt i bjerglandskabet, passerer du flere forskellige klimazoner på blot et par timer.

 

Se tilbud på fly her
Fra BillundFra København

 Priser & links

 

Billund:  25. sep – 7. okt 2018 (12 nætter)
HOTEL1.032,-
FLY799,-
I ALT1.831,-Pris pr. person ved 2 personer

 

 

København:  25. sep – 9. okt (14 nætter)
HOTEL1.195,-
FLY1.099,-
I ALT2.294,-Pris pr. person ved 2 personer

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjerede “4Dreams Hotel”, der bedømmes godt af det tidligere gæster. Hotellet har bl.a. pool og god beliggenhed.

Se tilbud på Hotel her
Fra BillundFra København


For at få den bedst mulige pris på hotellet har vi anvendt en rabatkode. Brug koden AFGENDK36718 når I reserverer på hotels.com

Der findes mange andre hoteller på Tenerife: Find det helt rigtige hotel for jer herFly: direkte

 

Fra Billund har vi på travelmarket.dk fundet billige billetter med direkte fly til Tenerife den 25. september – 7. oktober 2018.

 

Fra København har vi på travelmarket.dk fundet billige billetter med direkte fly til Tenerife den 25. september – 9. oktober 2018.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Eller indhent en forskring hos europas største rejseforsikringsselskab her


Transport

 

Spies tilbyder transfer for 200,- pr. person.

Billeje er et godt og meget billigt alternativ, da man herved nemt kan komme fra lufthavnen til hotellet samt kan komme rundt til seværdighederne, der ligger spredt på øen.

Billund: Det koster kun 508,- (254,- pr. person) og kan bestilles her

 

København: Det koster kun 611,- (306,- pr. person) og kan bestilles her


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365